Nicky Baegen zingt over “Die mooie ogen”

1 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 18 Second

De 34- jarige Dordtenaar Nicky Baegen (bekend van “Buona Sera/oh Marie”) brengt zijn nieuwe single uit: “Die Mooie ogen”.

Nicky heeft in 2018 meegedaan aan de talentenshow: “Stanley Hazes zoekt the voice” en heeft deze gewonnen! Samen met Stanley Hazes en Kees Tel hebben zij in 2019 Buona Sera/Oh Marie opgenomen (Hollandia Media groep).

Door het winnen van deze show is het balletje gaan rollen voor deze Dordtse artiest en treedt hij op door het hele land. Van Groningen tot Limburg van Den Haag tot Enschede. Ook heeft Nicky al een aantal tv-opnames gehad en is hij een graag geziene gast op de vele radio stations.

Hij pakt nu door als aanstormend talent en is hij de studio ingedoken met niemand minder dan: Manfred Jongenelis. Het team rondom Nicky Baegen zal worden versterkt door Smaragd Music en zijn de plannen dit jaar van 2020 om in totaal 2 singles uit te gaan brengen.

Zijn ouders hebben een Bruin Café in Dordrecht en is daar met regelmaat te vinden om de muzikale klanken te delen voor de aanwezige feestgangers.

Nicky is een ambitieuze spontane zanger en zingt voor jong en oud! Nederlands, Duits, Spaans, Engels, Sinti kortom hij is van alle markten thuis en kan hij al zijn emoties kwijt in de muziek.

(Nicky Baegen – De allermooiste vrouw 2007,  Buona Sera/Oh Marie 2019, Die mooie ogen 2020)

De single ‘Die mooie ogen” is verkrijgbaar vanaf 24 april 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vince & Maria Goosen bundelen hun krachten
Next post Piet Baum brengt “Je bent niet meer als vroeger”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *