Vince & Maria Goosen bundelen hun krachten

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 8 Second

Vince en Maria Goosen zijn geen onbekenden meer in de muziekwereld. Ze hebben beiden meerdere singles uitgebracht. Vince o.a ‘Het verhaal van mijn leven’ en ‘Wij zijn gelukkig met elkaar’. Maria Goosen kennen we van ‘Je vader is hier’.

Met grote regelmaat kwamen ze elkaar tegen op grote evenementen. Op een gegeven moment kregen Vince en Maria, buiten het zingen om, vaker op vriendschappelijke basis, contact met elkaar. Maria stelde voor om samen de studio van Martin Sterken in te duiken om een duet-single  op te nemen. Vince gaf aan hier wel voor open te staan. Een week later brachten ze een bezoek aan de studio van Marten Sterken in Valthermond die de basis van hun allereerste duet-single ‘Dit is het moment’ heeft gelegd. Gezamenlijk kwamen ze tot een melodielijn met een Duits schlagergehalte. Martin Sterken heeft hier vervolgens een prachtige tekst op geschreven.

Volgens Vince en Maria kun je het nummer op verschillende manieren uitleggen. Het leent zich voor diverse situaties. Soms moeten er dingen veranderen in het leven. Op het moment dat het nummer geschreven is, stond de wereld nog niet op zijn kop. Zo snel kan er iets veranderen, aldus Vince en Maria.

‘Dit is het moment’ is vanaf 22 april 2020 te beluisteren én te zien bij de bekende media platforms.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jannes zit niet stil en komt met nieuwe single “In gedachten fluister ik jouw naam”
Next post Nicky Baegen zingt over “Die mooie ogen”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *