Belgische HipHop duo The Sloofs

0 0
Spread the love
Read Time:59 Second

The Sloofs zijn Mike C (Mike Claeys) en Foenkmaster B (Bart Soens). Beide al bijna 2 decennia actief in de Vlaamse muziekscene maar gingen pas samen een muzikale sinds zomer 2011 maar gingen pas samen een muzikale samenwerking aan sinds zomer 2011. Met de eerste single “Ode aan het Meetjesland” en bijhorende videoclip scoorden ze meteen een hit in hun regio. Ze werden er zelfs verkozen tot “Meetjeslander van het jaar”. The Sloofs hun ambities reiken echter verder, en ze gingen een samenwerking aan met het Lost Ark Music-label voor de opnames en mix van de tweede single “ik ben nie zot”. Het gezegende jaar 2012 werd gevuld met optredens en de live reputatie bleef niet uit.

Nieuw materiaal werd geschreven en na een zomerse opnamesessie in The Lost Ark studio komen The Sloofs nu terug met het nieuwe album “POETREILSTIJL”. Live worden The Sloofs nu versterkt door DJ Naeldestekker (Koen Cauwels). The Sloofs rappen met overgave over het harde leven van een dertiger, en doen dit op z’n Vlaams: goede herkenbare songs, met een vleugje humor, en beide voeten op de grond.

The Sloofs zijn niet normaal!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *