Rita Belmond – Sonne Pur

1 0
Spread the love
Read Time:54 Second

Met de single “Sonne Pur”heeft Rita Belmond weer een single mogen toevoegen aan haar al zo succesvolle discografie. Rita Belmond is in Duitstalige landen al geen onbekende meer. Als zangeres maar ook als componist en tekstschrijver wordt ze zeer gewaardeerd. In het afgelopen jaar is tot twee maal toe bekroond in de “Rock & Pop Preis 2019”. In de categorie Beste Schlager Song en Beste Deutscher Tekst behaalde ze de top 3. Ook in het jaaroverzicht van 2019 in ze in de in de top terug te vinden bij de componisten – tekstschrijvers en met haar single “Nur ein bisschen Liebe” wist ze de top lijst te bereiken.

Reden genoeg om haar muzikale vleugels uit te gaan slaan en haar single “Sonne Pur” wereldwijd te laten verschijnen.  En de eerste reacties op de single zijn zeer lovend. De verwachting is dan ook dat Rita Belmond een zangeres is waar we nog veel zeg maar gerust heel van gaan horen.  “Sonne Pur” is verkrijgbaar op cd maar ook verkrijgbaar via download en streaming sites.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *