John Heesakkers schrijft zelf de tekst van nieuwe single ‘Geef Me Jouw Liefde’

0 0
Spread the love
Read Time:45 Second

Terwijl de hele entertainment industrie op zijn gat ligt en Corona ons dagelijks leven beheerst, heeft zanger John Heesakkers uit Hoensbroek zeker niet stil gezeten. Sterker nog, de zomer is nog maar net begonnen en hij komt keihard terug met een kneiter van een zomerhit! ‘Geef Me Jouw Liefde‘ komt dan ook recht uit zijn hart, omdat hij de tekst zelf heeft geschreven.

Voor de 53 jarige zanger is dit alweer zijn 16de single. Deze goedlachse Hoensbroekenaar houdt de touwtjes graag in eigen handen, zo zien we in zijn bijbehorende videoclip. Met zijn zoon en vrouw aan zijn zijde is er hard gewerkt aan deze mooie video, waar Wilma, zijn grote liefde, de show steelt.

De plugging/promotie zal in handen zijn van Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via het label CD Hamster Music.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *