Priscilla Boutier brengt eerbetoon aan haar overleden oma

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 22 Second

De Zoetermeerse Priscilla Boutier wilde de microfoon aan de wilgen hangen. Na haar auditie in Idols 2 werd ze afgebrand en dat heeft haar diep gekwetst. Het doet ontzettend veel met je als je als 18 jarige zulke harde woorden hoort. Tijdens een feestavond van de Zoetermeerse kledingbank, waar ze vrijwilligerswerk deed, trad Rob van Reeuwijk op. Ze vroeg of ze ook een liedje mocht zingen. Dit optreden opende haar ogen en gaf haar een zetje in de juiste richting.

Ze merkte dat zingen toch haar passie is. Ze zong de sterren van de hemel en inmiddels zijn we alweer drie jaar verder. Zingen is voor Priscilla een uitlaatklep, want ze is chronisch ziek. Ze heeft de hele dag pijn in haar lijf. Ze is een lange tijd alleenstaande ouder geweest en zorgde met veel liefde voor haar dochter Catara.

In 2008 overleed haar lieve en dappere oma na een lang ziekbed. Ze heeft keihard gevochten, maar helaas heeft ze deze strijd niet kunnen winnen. Priscilla mist haar oma ontzettend en koestert de mooie herinneringen. Als eerbetoon draagt ze haar tweede single op aan haar oma. “Missing you” is geschreven door Rudi Lockefeir en de muziek is van Donny Kooyman.

Priscilla is dol op het zingen van ballads, ze noemt het janknummers. Er moet een boodschap in zitten. Het liefst staat ze in volle zalen. Ze hoopt door te breken, maar dit geeft al een grote voldoening. Wij gaan zeker meer horen van de goedlachse zangeres uit Zoetermeer.

Wilt u meer weten of met haar in contact komen, kijk dan op www.priscillaboutier.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *