Silvia Garcia – Genieten Van De Zon

0 0
Spread the love
Read Time:42 Second

De Vlaamse zangeres Silvia Garcia weet waar ze heen wil, de Nederlandse muziekwateren binnenvaren

De goed uitziende Vlaamse zangeres Silvia Garcia uit Grimbergen, die door het publiek in de armen is gesloten en op het punt staat door te breken, is fantastisch goed bezig om haar vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten.

De Vlaamse binnenwateren, zijn voor Silvia te klein geworden, met volle trots heeft Silvia de ankers gelicht en is Nederland muziekland binnengevaren, waar Silvia haar nieuwe single “Genieten Van De Zon” kracht en luister bijzet.

Sylvia heeft een breed repertoire van Vlaamse pop, Vlaamse dance, Engelstalig, maar zeker Nederlandstalig heeft haar gegrepen.

Nu is de tijd gekomen, na twee eerdere songs, dat Nederland beter kennis gaat maken met Sylvia Garcia, zodat ze de Vlaamse zangeres nooit meer zullen vergeten.

Helaas nog geen videoclip

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *