Karina – Bloemen

0 0
Spread the love
Read Time:41 Second

Nederlandstalig in jazzy stijl. De Lokerense zangeres Karina heeft al menig muzikaal hart sneller doen laten kloppen en vele fans in Vlaanderen. Haar songs worden zonder uitzondering veelvuldig gedraaid op de radiostations. Van nationale via de regionale/lokale naar de webradio’s iedereen heeft van Karina wel een nummer in de playlijst staan. De nieuwe single “Bloemen”is van tekst voorzien door Sabien Tiels en heeft in Vlaanderen de rotatie stevig. Met deze single denkt ze ook haar vele fans in Nederland een plezier te doen en heeft daarom besloten dat de single nu ook in Nederland beschikbaar is. Het is de eerste maar zeker niet de laatste song die Sabien Tiels voor Karina heeft geschreven want er zijn al plannen ( zeg maar gerust zekerheden) voor een nieuwe single.


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *