Rita Belmond – Amadeo

0 0
Spread the love
Read Time:3 Minute, 7 Second

Rita Belmond kwam twee weken geleden prompt in onze top tien terecht met haar prachtige titel “Just a bit of love” en deze week verbeterde ze zelfs met twee plaatsen (momenteel # 8); laten we eens kijken wat er nog meer mogelijk is; in ons Schlagercharts-interview onthult ze meer …

Je debuutsingle “Just a bit of love” gaat over de moeilijkheden die zich voordoen Relaties steeds meer aan het licht zien komen in de 21e eeuw. Bijvoorbeeld dat Convergerende carrière en privéleven, waarin er vaak geen tijd meer is voor liefde lijkt. Een probleem dat u heeft vanuit uw persoonlijke omgeving of zelfs vanuit uzelf weten.

Ja tuurlijk. Ik ben zelf een alleenstaande moeder en werk. Van deze constellatie is Het is erg moeilijk om een ​​duurzaam partnerschap te hebben. Vooral als de Partner reist constant professioneel of gaat erg op in zijn werk.

De weg naar de muziekbusiness was niet gemakkelijk voor jou. Je hebt er maar één gehad sinds je werd geboren Laag restgehoor en ook het dragen van een hoortoestel Waar komt je grote vandaan Liefde voor muziek en waarom heb je deze moedige stap eigenlijk gezet?

Mijn gehoorverlies begon zelfs als kind binnen te kruipen. Mijn eerste
Ik kreeg gehoorapparaten toen ik 6 jaar oud was. Sindsdien is mijn gehoor tot op de dag van vandaag gestaag verslechterd doofheid met een laag restgehoor. Dit gaat goed met mijn hoortoestellen evenwichtig, zolang ik me niet in een lawaaierige omgeving bevind. Dan zal het gebeuren erg kritisch.
Mijn liefde voor muziek heb ik als het ware uit de wieg gehaald. Mijn ouders waren zelf actief Muzikanten maakten toen muziek in een club. Dus het was niet meer dan normaal dat de kinderen toen hebben ook deelgenomen.

Het eerste liedje dat ik me bewust kan herinneren … waarvan ik dacht dat ik het hoorde in de baarmoeder. Het nummer “Rivers of Babylon” was Boney M. Zelfs dan heb ik de diepe basstem van de zanger onder de indruk (lacht). Dat ik nu zelf een nummer heb geproduceerd, komt doordat ik op een gegeven moment mijn gehoor zal verliezen zal volledig verliezen. Zolang ik kan, zal ik zingen en dat proberen Om mensen aan te moedigen en vreugde te brengen.

Je bent een van de weinige popzangers die zowel tekst als muziek heeft
componeren. Welke moeilijkheden had u in dit proces, ook gezien
uw gehoorverlies om te vechten?

Om eerlijk te zijn, de melodie en songteksten waren voor mij niet moeilijk te vinden. Ik laat mezelf geheel geleid door mijn gevoel en ging vrij gemakkelijk uit de hand. De opnames in de opnamestudio aan de andere kant, waren een extreme uitdaging omdat ik mijn hoortoestellen niet onder de Kan een koptelefoon op laten staan. Toen hoorde ik de hele lage frequenties niet eens. Men kan vergeet niet dat de gesproken taal en het zingen in verschillende frequenties / toonhoogtes zijn wordt gereproduceerd. Als je dan individuele toonhoogtes slecht of helemaal niet hoort, is dat onjuist dan is je eigen perceptie enorm.

Had je muzikale rolmodellen die je hebben beïnvloed in “Just a little love”?

Over het algemeen houd ik van muziek die een positief effect heeft op het welzijn. In het getroffen gebied Zelf geef ik de voorkeur aan liedjes uit de jaren 60 tot 80 op een paar uitzonderingen na. Er was echt geweldige liedjes. Ik hou niet van harde vanwege mijn overgevoeligheid voor gehoor
luide of te schelle beats.

We hebben gehoord dat er een muziekvideo wordt gepland. Mogen we in de nabije toekomst verder gaan kijk uit naar meer nieuws van Rita Belmond?

Ja, ik heb nog veel ideeën die ik graag zou willen realiseren. Het zou vanuit financieel oogpunt moeten zijn mogelijk is, zal ik ze geleidelijk implementeren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *