Nell Choppy – Water

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 14 Second

Choppy water , woelige wateren, gaat eigenlijk over een gewone relatie die af en toe ook woelig is door de beslommeringen van het leven. Twee mensen die mekaar best al lang kennen en weten wat ze aan mekaar hebben , maar soms terug in ‘woelige wateren’ belanden door banale dingen ; sokken laten rondslingeren, met vuile voeten binnen komen , vergeten te bellen als het feestje of de vergadering wat langer duurt of net teveel bellen/storen op de verkeerde momenten … 
Sommige dingen zijn wat ze zijn en moeten we aanvaarden . (you can’t squeeze blood out of water)

Nell is wat ment noemt een groot talent – klassiek geschoolde pianiste (met indrukwekkende staat van dienst – zo speelde ze piano voor oa de koninklijke familie) én sopraan (oa Scala)! 

Nel Swerts uit Turnhout is in eerste plaats een klassieke pianiste. Ze studeerde aan het conservatorium in Antwerpen en haalde maar liefst drie masterdiploma’s in de muziek. Maar ze heeft ook een hemelse stem! Onder de artiesten naam Nell komt ze dan nu met een nieuwe single “Choppy Water”. Ik kwam toevallig Jo Cassiers tegen in een café vertelt ze, en hebben afgesproken om eens te gaan zitten voor een nieuw nummer. Een tijdje later hebben we samen deze song geschreven. Voor mij voelt deze plaat erg goed aan, omdat die echt erg persoonlijk is. Virtuoos pianospel en een hemelse stem laat zij horen in “Choppy Water” RTV Promotie; Willem de Bie Music Promotion

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *