Ellinor Springstrike – Never Too Late

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 20 Second

Ellinor Springstrike kondigt de release aan van haar nieuwe single ‘Never Too Late’ die vanaf 25 augustus 2020 beschikbaar zal zijn op alle grote streaming-sites. Ellinor Springstrike is een van de snelst rijzende sterren in de countrymuziek met haar vorige single ‘This Fire’, gezien, tot op heden meer dan 400.000 streams en airplay op stations over de hele wereld.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat haar nieuwste single “Never Too Late” is geschreven door enkele van ’s werelds beste songwriters. De songwriters zijn Grammy en CMA genomineerde Jimmy Robbins die 12 top tien hits op zijn naam heeft staan, Grammy en CMA genomineerde Nicolle Galyon en CMA en ACM bekroonde singer / songwriter Jon Nite die 14 Amerikaanse top tien hits op zijn naam heeft staan.

In de producersstoel zit de meermaals bekroonde songwriter en producer Jimmy Ritchey die in zijn 25-jarige carrière in Nashville met veel countrymuzieklegendes heeft gewerkt. “

“Never Too Late” is een zeer beluisterbaar, feel-good nummer dat de in Zweden geboren Ellinor Springstrike ongetwijfeld naar grotere hoogten zal stuwen. Vergis je niet, Ellinor is een ster in wording. Ellinor zegt dat “Never Too Late” ervoor zorgde dat ik wilde dansen toen ik het voor het eerst hoorde. De teksten zijn vrolijk en vertellen de luisteraar dat het nooit te laat is om de dingen te doen waardoor je je goed voelt in het leven. Ik hou van het werk dat producer Jimmy Ritchey aan het nummer heeft gedaan – de vibe tovert een glimlach op mijn gezicht en geeft me een geweldig gevoel! “

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *