Randie O’Neil – Wilderness Man

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 43 Second

Korte biografie: Glad en charmant, Americana / Folk-Pop artiest Randie O’Neil zet haar hele zelf in haar schrijven en optredens, met behulp van eerlijke en geestige teksten over hartzeer en kracht, gecombineerd met pakkende melodieën. Met haar door wortels geïnspireerde sound heeft ze in de loop der jaren in eigen beheer meerdere albums uitgebracht. Ze volgt deze zomer de alom geprezen EP “I’m Not That Girl” op met haar nieuwe release “Here I Stand”. Voor fans van Rosanne Cash, Pat Benatar en The Lumineers.

Lange biografie: O’Neil’s verhalen komen van een oprechte plek. Haar werk als interventiespecialist voor adolescenten geeft een realistisch perspectief aan haar teksten. Voortbouwend op haar eigen levensverhaal waarin ze als kind moest overleven in een omgeving waarin alcohol werd misbruikt, helpt ze studenten door een gecompliceerde wereld te navigeren. Door haar liedjes brengt ze een boodschap over van begrip en moed om problemen onder ogen te zien die we bijna allemaal op een bepaald punt in ons leven ervaren.

4.png
“Here I Stand” is een langverwachte vervolg-EP die onderzoekt hoe je je stem kunt vinden, je mannetje staat en je eigen weg in het leven gaat. “Here I Stand” is een lied over kracht en vastberadenheid om stand te houden tegen de tegenslagen van het leven. “I Walk Alone” spreekt over de noodzaak om je eigen pad te volgen, zelfs als je het alleen moet doen. “While Wings to Fly” is geschreven als een verklaring over online dating en eerlijk zijn over hoe je behandeld wilt worden. Randie herinnert zich een tijd dat ze echt niet wist wat ze wilde met het nummer “It Should Have Been You”. Het bluesy nummer “Wilderness Man” laat ons zien dat weten wat je wilt en het vermogen om het te krijgen niet altijd samengaan.

Met het spelen van talloze liveshows is O’Neil een sterke aanwezigheid geworden in het Tri-State-gebied. Ze werd onlangs geëerd door de New Jersey Arts and Music Songwriting Contest voor haar nummer “I’m Not That Girl.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *