Tanja Storm – Too Tired

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 18 Second

Tanja Storm, productief, enthousiast, creatief en begaafd, is een veelzijdige en bekwame zangeres, instrumentalist en muzikaal leider. “Muziek is een deel van mij – het is wie ik ben.”

Al op jonge leeftijd zong, trad ze op en bespeelde ze verschillende instrumenten. Gedurende haar muzikale carrière heeft Tanja de harten veroverd van muziekliefhebbers uit alle lagen van de bevolking; optreden op verschillende locaties, veel openbare optredens geven en ondertussen nieuwe muziek schrijven.

Tanja werd geboren in Melkbosstrand, Kaapstad, Zuid-Afrika, en verhuisde naar de pittoreske Tuinroute. Ze speelde keyboard sinds haar zevende en volgde lessen in zowel muziek als moderne dans. Ze vervolgde haar studie in beide velden en begon sinds 1999 op te treden als toetsenist en achtergrondzangeres voor verschillende bands.

Aangespoord door de positieve reacties van haar publiek besloot Tanja de muziekindustrie stormenderhand te veroveren. Vervolgens bracht ze in 2009 haar eerste cd uit en haar videoclip Te vergeefs werd uitgezonden op KykNet.

Onlangs keerde ze terug naar de studio na jaren van succesvolle projecten met verschillende coverbands en theaterwerk, en talloze van haar nieuwste singles hebben nummer 1 bereikt in onze lokale SA-hitlijsten. Haar tweede muziekvideo, Môreson, wordt ook uitgezonden op KykNet. Het langverwachte tweede album van Tanja Storm, Ek is Oppad, kwam uit in juli 2019.

Deze actieve artiest is te zien op shows en muziekfestivals, bruiloften en speciale gelegenheden door het hele land. Boek Tanja voor elk evenement met live band, duo of voor solo optredens.

Bekijk optredens om erachter te komen waar ze de volgende keer zal optreden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *