Colinda – Luister naar je hart…

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 16 Second

In 1979 zong Colinda als meisje van 9 jaar luidkeels ‘(Never listen to a) Bouzouki Player’ van Babe al mee. Op dat moment wist ze nog niet dat ze zelf in 1987 landelijke bekendheid verkreeg met ‘Kom dans met mij Colinda’.  De blondine had het lied al lang in haar gedachten zitten en ging met dat idee naar Frank Verkooyen (The Boom Music Studio) die er vervolgens een Grieks tintje aan wist te geven. Colinda is ook heel erg blij met de leuke tekst die geschreven is door Femke Reuvers. Inmiddels hebben zowel Colinda, Frank én Femke zo’n goede klik met elkaar. Er kan gesproken worden over een gouden team.  

Dat Colinda muzikaal van alle markten thuis is weten we ondertussen wel. ‘Ik word wat ouder en weet soms niet zo goed wat ik nu precies wil. Ik geniet van het echte levenlied, maar voor m’n optredens in de zalen is vlot repertoire weer leuker. Nu sta ik op een punt om liedjes op te nemen die ikzelf leuk vind. Dit liedje van Babe klinkt lekker en is makkelijk mee te zingen. De beelden van de clip zijn opgenomen bij mijn favoriete Griekse restaurant in Tilburg.  Dat maakt het plaatje compleet’, aldus Colinda.

‘Luister naar je hart…’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf  7 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is opgenomen door Pascal Verlinden van Redgellmedia.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *