Marrandro ft Andrea Hager – Regenbogennacht

0 0
Spread the love
Read Time:41 Second

Marrandro het studio project van Andrea Hager kent al vele succesvolle singles in Duitsland. Sinds een paar weken zijn er ook andere landen bijgekomen die de muziek van Marrandro omarmen. Met ‘Regenbogennacht” hebben ze in vele playlijsten mogen staan.
Met de nieuwe single zal er wederom een nieuwe deur open gaan want was Black Moon in het Engels nu verschijnt er een Duitstalig nummer. “Maskiert” is de titel en vertelt het verhaal over hoe vaak je een masker moet opzetten in het dagelijkse leven want niemand zou moeten zien hoe het echt is. Een masker beschermt maar houdt ons tevens gevangen. “Maskiert” de 2e Duitstalige single van Marrandro feat. Andrea . Inmiddels staat de discografie al op 6 en er zijn nog voldoende plannen en ideeën voor vele nieuwe singles.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *