OLIVER SMEYERS – Na de regen

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 23 Second

Oliver Smeyers is 26 jaar jong en heeft autisme (ASS).  Hij kan moeilijk communiceren met anderen.  Hij leeft in een voor ons onbekende wereld.  Als kind werd hij door de medische wereld gezien als een “lost case”.  Er zou geen enkele verbetering mogelijk zijn.  Zijn vorm van autisme bleek te ernstig.

Op een gegeven moment werd het duidelijk dat hij een muzikaal talent had.  Muziek blijkt een onverklaarbare invloed op hem te hebben. Hoe moeilijk het ook was en is voor Oliver, plots begon hij met mensen in contact te komen, Meer nog… wat men nooit voor mogelijk hield: hij schuwt geen enkel publiek meer, klein of groot! Elke dag baant hij zich een weg binnen onze wereld via zijn muziek.

In het prachtige nummer “Dit is mijn leven” brengt Oliver Smeyers zijn verhaal.   Nooit eerder heeft iemand met zijn vorm van autisme op zo’n manier de deur naar zichzelf opengezet.   Hiermee wordt geschiedenis geschreven in de  muziekwereld.   “Het is verdomd moelijk om onbewogen te blijven bij dit nummer”, zegt Dan Hastrey(zie verder bij “Oliver’s team”). Coco Jr. zegt: ‘wat Oliver doet is baanbrekend…’.

“Oliver heeft weinig richtlijnen nodig in de studio”, bevestigt Guido Maes (zie verder), een man die met zowat  alle Vlaamse artiesten heeft gewerkt (nog steeds) maar ook in contact kwam met internationale sterren zoals Whitney Houston.

Oliver Smeyers wordt omringd door een team van bekende professionals dat onder andere achter de schermen aan zijn eerste album werkt. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post JAN BIGGEL – Ons moeder zeej nog …
Next post RITA BELMOND – No No No

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *