“ JIMMY MARLEY ” EERSTE KERSTHIT VAN FRANK LIVE !!

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 27 Second

H et is een kerstsong met een serieuze boodschap die heel goed past bij de ker stdagen”, zegt Frank Live over zijn splinternieuwe kerstliedje “ Jimmy Marley ” . De 45 – jarige Frank Polak uit Bruinisse bekend in Zuid – West Nederland van zijn optredens, liep al een tijd rond me t het plan om een Engelstalige C hristmas – song op te nemen. Niet in de categorie van de grijs gedraaide nummers van Bing Cro sby en Mariah Carey, nee, gewoon een eigen fabricaat’ was het idee. Frank was alleen nog op zoek naar het goede verhaal dat ook past in de huidige tijdsgeest. Dat i s gelukt. Het werd de bijzondere geschiedenis van “ Jimmy Marley ” dat zich afspeelt tegen een Dickens – achtig decor, met uiteraard een feel good – afloop. Iedereen kent wel het kerstverhaal van de vrek Ebenezer Scrooge, een Christmas Carol opgeschreven door Ch arles Dickens. Kerstmis is de tijd om anderen gelukkig te maken en je hart te laten spreken. En dat is ook meteen de kern van dit kerstverhaal van Frank Live. Het nummer “ Jimmy Marley ” werd voor Frank Live geschreven door Patricia Geerling . Haar echtgenoot Will Geerling, een muzikale duizendpoot met een muziekstudio in Limburg, maakte de arrangementen. De videoclip werd opgenomen in het oude centrum van Valkenburg. Daar beleeft “ Jimmy Marley ” zijn eigen kerstgeschiedenis opnieuw, waarb ij een briefje met zijn naam erop een cruciale rol speelt. Het grote publiek kent Frank Polak ook wel als De Zingende Trucker, omdat hij nog steeds regelmatig dwars door Europa toert. Als zanger van het Nederlandstalige lied, ballads en covers van Frank Sinatra, Willy Nelson, Neil Diamond, Engelbert Humperdick en Michael Bublé treedt hij op met veel succes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cor’s Disco en Soulshow van 3 november 2020
Next post SIMONE EVERSDIJK KOM T MET EIGEN VERSIE O P AVICII ’ S “ WAKE ME UP