Alma Loorback – Polderkiend

0 0
Spread the love
Read Time:31 Second

Alma Loorbach een zangeres die al jaren bekendheid geniet in Noord Nederland. En na een periode van rust is ze weer helemaal terug. Solo scoort ze nog steeds super met “Kleine Vredesduif”en  met Peter Geurts heeft ze onlangs “Als de avondzon verdwijnt”ophgenomen en uitgebracht maar ook in het dialect weet ze te scoren. “Polderkiend” is daarvan het bewijs. Country nummer in het Gronings  die de stempel die de stempel ‘eeuwig houdbaar’met verve mag en kan dragen.

Voor de meest actuele zaken wordt facebook vriend en mis niets (meer).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SIMONE EVERSDIJK KOM T MET EIGEN VERSIE O P AVICII ’ S “ WAKE ME UP
Next post