NATALIE JEAN – Mistletoe

0 0
Spread the love
Read Time:48 Second

Natalie Jean is een bekroonde, meervoudig genomineerde singer / songwriter-artiest. Ze is ook stemgerechtigd lid van de Recording Academy (GRAMMYS). Natalie Jean is een veelzijdige artiest en zangeres. Ze zingt en schrijft voor vele genres, zoals Jazz, Pop, R&B, Blues, Wereld, Rock, Country, Americana, Inspirerend, Adult Contemporary, Alternative en Dance. Ze kan ook zingen in het Frans, Spaans, Engels en Haïtiaans Creools. Natalie Jean wordt vooral beïnvloed door artiesten als Lena Horne, Celine Dion, Billie Holiday, Nina Simone en Ella Fitzgerald. Ze heeft op veel locaties in de MD / DC opgetreden. Ze trad ook op in LA, NewYork, Nashville en North Carolina. Ze verscheen ook op WPFW, een jazzstation in Washington DC. Ze is meer dan 100 keer genomineerd voor haar muziek en heeft vele prijzen gewonnen. Ze heeft zes albums uitgebracht, Obsession, Natalie Jean, Lecons D’Amour, Unafraid, Haiti Mwen Renmenw en Where Do We Go From Here ?. Ze heeft ook verschillende singles uitgebracht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post VOCALIX – Keep the dream alive
Next post SINA THEIL – No Matter the Distance (this Christmas)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *