Arlene Stapleton – Time out for love

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 0 Second

“Time Out For Love” De nieuwe single van Arlene Stapletons debuutalbum “Love In Your Heart” is een nummer
Arlene schreef met een mooie boodschap dat we allemaal “Time Out For Love” kunnen nemen, vooral in deze geliefde tijd van het jaar van kerstmis om samen te zijn met degenen van wie we houden.
Arlene’s album “Love In Your Heart” werd geproduceerd door LBS music, op het LBS Label, en zal midden december verschijnen, op tijd voor het liefhebben, delen en luisteren naar kerstmis.

Arlene Stapleton is een Australische singer-songwriter met een zeldzame bijdrage aan countrymuziek.
Ze verhuisde in 2010 naar Tamworth, de countrymuziekhoofdstad van Australië, en betoverde het publiek met haar unieke rijke zang en haar prachtige harpspel.
Arlene is verheugd haar debuutalbum uit te brengen na het succes van haar 2 succesvolle singles, haar originele nummer “Stargazer” in 2019, en haar meest recente top 10 nationale hit werd ook van haar album gehaald voordat ze uitkwam, “Sunshine on my shoulder”. ook een ervaren schilder en heeft enkele van haar prachtige natuurillustraties op haar nieuwe album Cd-covers.

Ze zingt graag liedjes met een boodschap – van haar countryfavorieten en haar eigen zelfgeschreven countryfolksliederen.

Helaas is er geen Video

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nieuwe muziek: Rosita Stone “Decide Ya Por Fin”
Next post Studeo -The Storm

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *