Studeo -The Storm

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 55 Second

Toen Jeremy en Christine Stork eind jaren ’70 voor het eerst hun krachten bundelden (in de populaire coverband Casablanca) , hadden ze geen idee wat de toekomst zou brengen, of dat hun unie (zowel huwelijks-en muzikaal) zou evolueren tot de mooie, genre-tartende mix van melodie, zang, en top-notch productie die, als Studeo, heeft geleid tot – in minder dan drie jaar – meerdere single, EP, en album releases,een platencontract, en internationale bekendheid .

Brengen van een schat aan talent en tientallen jaren ervaring (Jeremy speelde gitaar voor Melbourne’s

Moby Dick voorafgaand aan de vorming van Casablanca, openend voor legendes als de Little River Band, AC/DC, En Skyhooks Skyhooks; Christine heeft gespeeld in meerdere cover bands en is een formeel opgeleide zangeres), Studeo’s liedjes zijn zo verfrissend echt als hun liefde voor de muziek en elkaar is blijvend.Na de release in 2017 van niet één, maar Drie EP’s (waaronder twee nummers die in internationale hitlijsten zijn gestegen tot niveaus die voorheen niet eerder werden vertoond door een Australische onafhankelijke act), Studeo Studeo gesigneerd met Bongo Boy Records, die hun nummer “Our Perfect Place to Be” op een compilatie-cd, “Love Is.” Dat nummer won de Jazz/Blues Lied van het Jaar eert op de Josie Awards 2018 (beschouwd als de Grammy’s van onafhankelijke muziek), gehouden in Dollywood Dollywoodin Pigeon Forge, Tennessee. In augustus 2018 bracht het label het eerste album van het duo uit, “These Are Our Days.”LuisterenIn 2019 kwam het tweede album van het duo uit,You’re The One, en nog meer prijzen en airplay. Jeremy en Christine blijven hun muzikale en songwriting horizonten uit te breiden in 2020, zelfs terwijl de resterende meestal thuis in Australië als gevolg van Covid-19. Ze hebben drie 5-sterren onderscheidingen ontvangen voor nummers die zijn ingediend bij de UK Songwriting Competition, vijf nominaties voor Josie Music Awards, elf nominaties voor de Red Carpet Music Awards in Nederland in november (waar ze ook gepland staan voor de jury), en werden uitgeroepen tot finalisten in de World Songwriting Awards voor Beste Pop Song voor de titel track naar hun nieuwe album “Dancing on the Beach.” Ze hebben ook negen nummers geschreven tot nu toe voor een nieuw album, “Journey”, dat begin 2021 zal verschijnen.

Helaas bij dit nummer geen video.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Arlene Stapleton – Time out for love
Next post Colinda komt met lied voor kleinkind

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *