Gelukking en Gezond 2021

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 25 Second

Iedereen heeft wel een slecht jaar achter de rug gehad zoals de horeca, transport bedrijven, winkels waarvan vele gesloten moesten blijven om de verspreiding van het Corona virus tegen te houden. Vele bedrijven die het hoofd niet meer boven water konden houden en failliet gingen en in grote schulden kwamen te zitten. Het zorg personeel die het allemaal niet meer aan kon omdat er zoveel mensen besmet zijn dat ook hun groot risico liepen de ziekte op te lopen. Vele mensen die tegen de maatregelen waren en niet mee wilde werken aan wat de regering wilde opdragen.

Dat leidde o.a. door een nog grotere besmetting in de hele wereld. Nu er weinig mogelijk is zitten we allemaal een beetje deprimerend thuis of op je werk. Er komen langzamerhand weer mooie tijden aan en ik hoop dat ieder zich houd aan de Corona regels. Op 8 januari 2021 gaan ze langzaam maar zeker gevaccineerd worden en hopen we de komende half jaar langzaam de ziekte uit te bannen zodat we weer gaan proberen ons leven op te pakken waar het toch geëindigd was. Helemaal het zelfde zal het niet meer worden in de wereld. Maar laten we het positieve eruit halen. Lekker weer met familie of vrienden bij elkaar en genieten van alles wat er om ons heen gebeurd.

Geniet van de kleine dingen in het leven, met wat je hebt en sta klaar voor de mensen die het niet kunnen reden op wat voor reden dan ook. Ik wens iedereen in de wereld een gezond, veilig en vredig 2021 toe. Helaas zal dat niet voor iedereen gelden maar we hopen er wel op.

Met dank aan Cor Shops en Music Power Radio.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post NIEUWE SINGLE “What’s Your Name” NU!
Next post Martine Fleming Woman