Mandy Schwarz -Das Neue wird ein Hit

0 0
Spread the love
Read Time:3 Minute, 1 Second

Mandy Schwarz – temperament, professionaliteit en entertainment. Mandy Schwarz heeft twee dochters en woont samen met haar partner in Dresden. Ze is geboren en getogen in Oberlausitz op het drielandenpunt tussen Duitsland, Tsjechië en Polen. Haar zangtalent viel al op jonge leeftijd op en ze werd muzikaal gepromoot in verschillende kinder- en jeugdkoren en later in het kerkkoor.

Solo’s zingen in kerken was erg leuk vanwege de speciale akoestiek en maakte dat ze zangeres wilde worden. Nadat ze haar middelbare school had afgerond, studeerde ze echter eerst om lerares te worden in Dresden, maar ontdekte in de cultuurclub van de universiteit dat muziek en amusement leuker zijn. Als gevolg hiervan kreeg Mandy Schwarz een muzikale opleiding, onder meer van haar zangleraar Monica Bethge. Onder prof. Schulz aan de muziekuniversiteit “Carl Maria von Weber” in Dresden legde ze de laatste hand aan haar start van een zangcarrière.

Eindelijk aangekomen in de grote stad, werden experimenten gestart. Eerst werd alles uitgeprobeerd, van punk en rock tot komedie en musicals tot pop. In 1999 won Mandy Schwarz de eerste plaats in een tolkwedstrijd. Ze schreef zelf de teksten voor haar titels en Sepp Güntner schreef de muziek. Nu kwamen de eerste veelbelovende engagementen! Ze verbleef van 1999 tot 2001 bij de “Pallas Show Band” uit Berlijn. In de daaropvolgende jaren werkte ze met succes als “Frida” in verschillende ABBA-shows zoals “ABBA da capo” en “ABBAgirls”: Er waren tournees van Noorwegen tot Roemenië, in heel Europa. Mandy Schwarz stond ook live op het podium met de groten; De garderobe en het podium werden gedeeld en de beste actie werd geboden bij gezamenlijke evenementen en concerten.

Om er maar een paar te noemen: The Rubettes, Boney M., Middle oft he road, Fancy, Ireen Sheer, Bernhard Brink, Olaf Berger of DJ Ötzi en nog veel meer! Tot de onvergetelijke hoogtepunten behoren concerten voor meer dan 10.000 toeschouwers, zoals de “Tour de France”, de “Biathlon World Cup” in Ruhpolding en de “Soccer World Cup 2006” op de fan mile in Kaiserslautern. Natuurlijk maakten ook de bijzonder fan-gekke concerten in Roemenië, die werden begeleid door de media, grote indruk op haar. Nadat de ABBA-hype was verdwenen, herinnerde Mandy Schwarz zich haar tweede passie, lesgeven.

Als vocal coach geeft ze al meer dan 10 jaar tips en tricks voor stem en podium aan de volgende generatie. In dezelfde functie en met dezelfde passie geeft ze ook les in een schoolproject dat in 2015 de “European School Music Prize” won. Of het nu gaat om hit of heavy metal, professioneel of amateurzanger, het is zowel voldoening als plezier om je studenten te begeleiden in hun ontwikkeling en op weg naar boven. Ze liet het toneelleven echter nooit los.

Onder de indruk van de wedergeboorte van de Duitse hit, onder meer van artiesten als Helene Fischer of Andrea Berg, aan wie Mandy Schwarz ook een dubbelshow opdroeg, groeide de beslissing om met nog meer passie naar dit genre te gaan. Een heel speciale aanbieding deed de bal aan het rollen: ze werd ontdekt door een Zwitsers producer-team via een landelijke internetcast en kan nu een lang gekoesterde droom waarmaken: eindelijk haar eigen hits op het podium en in de media brengen!

Het team werkt sinds januari 2017 continu aan nieuwe nummers; de bezoeken aan Zwitserland zijn altijd spannend en bewogen en een door en door positieve ervaring in je zeer persoonlijke verhaal. En – de brede oriëntatie van de titels in de beproefde en de nieuwe stijl, getuigt van de veelzijdigheid van de zangeres Mandy Schwarz: we kunnen uitkijken naar elk van hen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Orsaya – Conmigo
Next post Han Peekel – Charlotte

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *