CATHARINA HULTERS – KIJK MIJ EENS AAN

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 6 Second

Wat een fantastische heerlijke nieuwe Volkse single van Catharina Hulters. In 2020 besloot Catharina al dat ze, na een korte Muzikale zoektocht, toch terug wilde keren naar haar Roots, namelijk het pure en oprechte Volkse Genre. Voor wat ons betreft, ook de enige juiste keuze, dat niet wil zeggen dat je af en toe geen muzikaal uitstapje kan maken, maar als die muziek je in je hart zit is er bijna geen reden te verzinnen om dit dan ook niet te gaan doen.

Daarnaast moet je ook weten en voelen hoe je fans en het publiek je ziet en je graag wilt horen, zonder dat je daarmee ruzie met jezelf krijgt.    In dit geval is dat niet zo moeilijk ! Deze muziek is Catharina met de paplepel ingegoten, de stem en klank van haar is herkenbaar dus haar eigen sound en als zij dit repertoire zingt geloof je ieder woord dat ze zingt……. Dit is het allerbelangrijkste ingrediënt bij de Volkse muziek, puur en oprecht……… Kijk Me Eens Aan is wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die ook juist in het Volkse genre de allergrootste successen hebben behaalt, kortom………Deze nieuwe single voelt als een warm bad en muzikaal thuiskomen voor alle fans van dit o zo mooie genre.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Met haar single “Blijf Vannacht” betoverd Aukje Fijn de harten van haar fans
Next post Lesley Rosbach bouwt gestaagd verder aan zijn muzikale carriere en komt met nieuwe single “Daila”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *