Peter Geurts – Weg ins gluck

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 15 Second

De eerste stappen in de muziek waren voor Peter Geurts de stedelijke drumband Avantie uit Groningen. Een leerschool maar tevens een periode waar Peter met heel veel plezier aan terug denkt. Naast het drummen was zingen zijn lust en leven en alle minuten die mogelijk waren zong hij voor iedereen die het maar wilde horen. En dat zingen heeft hij nooit meer los gelaten. In het populaire combo van Ghita Schulte heeft hij jaren gezeten en ook in het duo Johan & Henk alsmede in de Top 40 band Black Birds. En in Noord Nederland is het duo Die – 2 zeer bekend ook hierin was Peter een van de muzikalnetn.

Eind 2020 heeft hij ook nog een succesvolle single uitgebracht met Alma Loorbach. Peter heeft een voorliefde voor de Schlager. Muziek waar hij uren naar kan luisteren zijn de Amigo’s. Niet vreemd dat dat hij recentelijk “Wenn Ich geh” heeft uitgebracht een single die je nog regelmatig hoort op de rdiostations. Nieuw jaar nieuw geluid dat moet deze in Veendam woonachtige zanger hebben gedacht want hij kweam in kontakt met Tim Hemme die voor hem een nieuw nummer componeerde en deze van tekst liet voorzien door Angela Radtke. In studio “Het Atelier” in Weiteveen werd het opgenomen en het resultaat in vanaf heden te downloaden en te streamen. “WEG INS GLUCK”  is de titel en de verwachting is dat je het de komende tijd veelvuldig zal gaan horen op de radio. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De Friese Doorlopers – Tijd voor de Elfstedentocht
Next post Splinternieuwe single ‘Zij is zo mooi’ van Bob Offenberg bevat Spaanse invloeden

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *