Michael Willemsen brengt puur levenslied!

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 6 Second

De single “Uitgewist” is een prachtig meeslepend levenslied, met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s, met een voortreffelijk timbre gezongen door deze zeer talentvolle zanger! Michael Willemsen (1985) maakte vorig jaar de stap om zijn eigen muziek uit te gaan brengen en te gaan bouwen aan zijn zang carrière. Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van zijn nummers voor o.a. Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins e.a.) nam hij twee zeer diverse
singles op waarmee hij meteen opviel in het Nederlandstalige circuit.

Inmiddels is zijn 3e single afgerond die totaal anders is geworden dan zijn voorgaande nummers. Het nummer getiteld; “Uitgewist” is een prachtig levenslied geworden met schitterend ingespeelde accordeon en gitaar solo’s. De tekst werd wederom geschreven door André Kooiman die ook de
productie maakte voor de talentvolle zanger uit Deventer. Ook is er een mooie videoclip gemaakt van dit meeslepende nummer die o.a. te zien is op Youtube en Tv Oranje.

De single “Uitgewist” is vanaf eind Februari 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze schitterende gevoelige single laat Michael Willemsen zijn enorme inlevingsvermogen helemaal gelden, met een prachtig product als eindresultaat!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Interview met Roland Verstappen voor MPR
Next post Janneke De Roo – Het Dorp

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *