Utrechtse zanger Jos van Schaaik bereikt accoord met bekend Nederlands Platenlabel

0 0
Spread the love
Read Time:50 Second

Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.
 
Zo stond Jos b.v. al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.
 
Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen. Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1e gevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.
Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt er meer nieuws.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ShineField – In my dream
Next post Danny Poppinghaus laat met ‘Mijn kind’ horen welke sound hij samen met Manfred Jongenelis aan het creëren is