Tropische klanken volop aanwezig in ‘Grijp die Kans’ van Henk Stelte

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 12 Second

Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt, blijkt wel als z’n nieuwe single ‘Grijp die kans’ door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip van z’n zwager en schoonvader om de grote hit ‘Love not war’ van Jason Derulo te gaan coveren. In de acht jaar dat Henk actief is als zanger heeft hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie’, oftewel Mike van der Laan, heeft de tekst geschreven. Hij kreeg wel een aantal ingrediënten mee waarover het lied moest gaan. Het lied gaat over dat je je geliefde alles wil geven wat ze maar wil hebben.

Henk: ‘Eigenlijk is het allemaal heel snel gegaan. In één week tijd is tekst geschreven, het arrangement geproduceerd door Manfred Jongenelis en heb ik ‘Grijp die kans’ ingezongen bij Manfred Recordings in Etten-Leur. Uiteraard wordt er binnenkort ook nog een videoclip opgenomen, maar de insteek was om toch maar eerst deze single te lanceren.’

Zoals vrijwel iedereen kan Henk niet wachten op versoepelingen die het weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet te plannen. Muzikaal gezien heeft hij al wel een verlanglijstje klaar met leuke ideeën die hij nog wil afwerken. Tot die tijd zal de zingende bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken. ‘Grijp die kans’ is vanaf 17 maart

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Davey (Busman) – Ook al wordt het later
Next post Spang! bezingt in ‘Sinds je weg bent’ het verliezen van een liefde

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *