Hij en Zij – PAK AAN

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 43 Second

‘Hij & Zij’ komen met een (eenmalig) duet… met de title “Pak Aan”. Achter het duo ‘Hij & Zij’ schuilen de namen van Susanne de Rooij en Paul Sterkenburg. Beiden zijn de afgelopen jaren afzonderlijk veelvuldig te horen geweest op de vaderlandse radiozenders met hun solomuziek. Susanne is een zangeres met ruime ervaring in de muziek-en musicalwereld. Stond in diverse Joop van den Ende producties en trad op bij Marco Borsato – Karin Bloemen – Lee Towers, en deed de backing vocals van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Zij is zeer allround en een optreden van haar brengt naast de Disco Classics ook de Hollandse meezingers en de herkenbare radio hits. Paul Sterkenburg is een allround entertainer die de klappen van de zweep ook kent. Hij proeft al sedert 1996 aan de vaderlandse showbizz. Stond met songs van hem in de Rabo Tipparade, de Noordzee Top 15, etc. en staat ook internationaal op vele playlijsten met zijn songs (ook instrumentaal). Heeft in 2020 een prestigieuze Award in ontvangst mogen nemen en is net als Susanne te zien in diverse speel-en televisiefilms. De eerste ontmoeting tussen deze twee ras entertainers vond plaats in een SM-kelder. Een niet alledaagse plek om elkaar de hand te schudden, maar zij deden het toch… want beiden speelden in de succesvolle televisie serie “Overspel in de liefde”. Een bekende tv serie van 10 jaar geleden. Het contact tussen de twee bleef bestaan en krijgt nu een bekroning met de single “Pak Aan” welke maandag 22 maart zal verschijnen. En niet alleen op cd, maar ook als clip waarbij gezegd kan worden dat we terugkeren naar die eerste ontmoetingsplek. Naast recente beelden zijn er ook beelden te zien van “Overspel in de liefde”. “Pak Aan” zal verkrijgbaar zijn via de download – de streaming – de online shop – cd speciaalzaken… en te zien zijn via de diverse (clip) zenders. Voor meer, en de meest actuele info over ‘Hij & Zij’, verwijzen we graag naar de facebook pagina’s van beide artiesten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Duo Upstairs – 7 Spanish Angels
Next post Floyd Edward A.k.a. Eddie C.- (So) Intense

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *