Lori Hardman Here We Go Again

0 0
Spread the love
Read Time:2 Minute, 33 Second

Mijn naam is Lori Hardman.
Ik begon als kind met zingen op de zondagsschool en op de gewone school. Ik heb de hele schooltijd in de muziekles gezeten en heb meegedaan aan wedstrijden en talentenjachten en heb altijd van mijn muziekleraren gehouden. Mijn hele familie zou er altijd zijn om hun steun te betuigen. Zingen maakte me echt enthousiast om elke dag naar school te gaan.
Mijn familie is erg muzikaal en we traden de hele tijd op als kinderen voor wie maar wilde kijken; gezelschap, buren, enz. Mijn zus Kelly zou altijd onze kleine familieshows choreograferen. Mijn broer Gene LeBrock is een geweldige drummer geweest sinds ik me kan herinneren en onze familie zou in de zomer met hem op tournee gaan in Portland en Washington. Mijn zus Kelly Pearce verafgoodde de groep “Heart” en we deden alsof we Anne en Nancy Wilson waren. Ik was Nancy. De stem van mijn zus is geweldig! en ze klonk net als Anne. Mijn broer Gene zette ons allemaal op een toonbank en liet ons allemaal “Black Water” van de Doobie Brothers zingen. Leuke tijden! Muziek was een groot deel van mijn jeugd.
Ik nam op jonge leeftijd zanglessen bovenop mijn muzieklessen op school en zong wanneer de gelegenheid zich voordeed… tot ik moeder werd. Ik werd verliefd op het moederschap en mijn kind, en muziek viel een tijdje weg, totdat ze volwassen was en alleen. Ik merkte dat ik weer op zoek was naar inspiratie.
Ik begon weer naar lokale muziek te kijken en toen ik de mensen in de groepen leerde kennen, werd ik af en toe op het podium geroepen. Een tijdje later deed ik back-upzang voor een lokale groep en ontmoette ik Tim Haley. Hij vroeg me wat mij inspireerde en of ik op zoek was naar mijn plek in deze wereld…. woorden en vriendelijkheid die ik niet zal vergeten…. Ik zei dat ik het denk 😊. Zonder aarzelen zei hij: “Ik denk dat ik je daarmee kan helpen” en stelde me voor aan de Washington Blues Community.
Ik begon naar jams te gaan en veel muzikanten te ontmoeten. Nadat hij met drummer Rick Bowen had gespeeld, vroeg hij me waarom ik niet mijn eigen band creëer. Op dat moment had ik daar nog nooit over nagedacht. Dus ik zei dat het een geweldig idee is en ik ging ervoor. Al snel ontmoette ik Robert Hammerstrom die me vroeg om lid te worden van zijn platenlabel, Cyze-O-Graph Music / Open Highway Records en een aantal originelen op te nemen en nu mijn eerste cd beschikbaar te hebben. Ik vond een geweldige fotograaf genaamd Dario Impini en dat hielp ons project wat aandacht te krijgen.
Ik zorg er altijd voor dat ik luister en leer van mijn leeftijdsgenoten … Ik speel nu met lokale topartiesten en heb er een geweldige tijd mee.
Muziek inspireert me, prikkelt me, voedt mijn ziel… en is bovendien gezegend met mijn dochter, mijn familie en mijn gezondheid…. daar ben ik het meest dankbaar voor in mijn leven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Liz Clarke – That’s My Baby Sister
Next post Vocalix – Samen sterker

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *