MARIONA SMETS- LAAT DE LENTE LOS

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 30 Second

Al vorig jaar 2020 in de zomer sprak Frank Engels, liedjesschrijver en muzikant uit Vlissingen, met Frans van Aken uit Zierikzee, producent en componist/arrangeur, over de perikelen rond Covid- 19 (Corona). “Laat de dagen lengen en de zon weer schijnen” “sprak een uit en dat kwam tot de titel “Laat de Lente Los”. Een productie van Engels en van Aken. Beide werkten eerder samen en  hun samenwerking leverde eerder aantal liedjes die enthousiasme, melancholie of feest ademen. Frank vond inspiratie uit zijn omgeving en schreef de tekst “Laat De Lente Los. De tekst is gebaseerd op de mijmeringen van mensen die de vrijheid missen en dromen over de vrijheid die we allemaal zo missen. Snel werd een mooie melodie en arrangement vervaardigd in de studio van Stichting MUTAZE in Hoogerheide. Deze stichting heeft als doel beginnende en reeds gevestigde muzikanten/ vocalisten te verbinden of een podium te bieden in de vorm van opnamen en producties tegen kostprijs. (www.mutaze.nl) Voor de vertolking van de tekst en melodie werd de Vlaamse zangeres/ actrice Mariona Smets gevraagd. Zij weet liedjes energiek te vertolken en de emoties daarbij in haar stem te laten weerklinken. Eerder bracht zij de hertaling van een liedje Het Goede Doel uit, geheten “In Quarantaine” en “Wall of Fame”. Als actrice speelde een tijd geleden een hoofdrol naast Stan van Samang in de Vlaamse Soap “Wittekerke”. Nu, juist tijdens de aanpak van de crisis, kan de luisteraar kracht putten uit de woorden van Mariona Smets. De single is beschikbaar via de download – de streaming de betere cd speciaalzaken en je kunt “Laat de Lente Los”aanvragen bij je favoriete radiostation in Nederland en Vlaanderen. En je kun  de bijbehorende clip zien via de TV (clip) zenders in beide landen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sjilt Achter het Glas
Next post Marck – Sunlight , Moonlight , Starlight

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *