Sjilt Achter het Glas

1 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 20 Second

De melodieuze Nederlandstalige rockband Sjilt is terug met een nieuw nummer. De band bestaande uit zeven enthousiaste musici uit diverse delen van de provincie Groningen heeft de roerige coronatijd goed besteed. Normaal gesproken repeteert ze elke week in Borger Compagnie. Omdat live repeteren en optreden er helaas niet in zat, bracht gelukkig het repeteren via een open source netwerksoftware voor muzikanten (Jamulus) uitkomst.

Ze komen met de nieuwe single en videoclip “Achter het Glas”. Ze speelden dit nummer voor het eerst tijdens het steeds populairder wordende Jamulus WorldJam Live event van zaterdag 13 maart. Deze kan worden terug bekeken op YouTube WorldJam 49 . Sjilt komt vanaf de 52e minuut in beeld.

Met “Achter het Glas” wordt stil gestaan bij de heftige Covid-19 tijd. Het kon dan ook alleen maar onder de huidige situatie tot stand komen. “Achter het Glas” is het derde uitgebrachte nummer van de band. De vorige nummers “Echte Mannen” en “Straatarm” zijn te beluisteren en te bekijken op Facebook @SjiltMuziekband, YouTube en Spotify.

We zouden het fantastisch vinden als u “Achter het Glas” op vele radio en/of TV stations gedraaid krijgt. Mochten stations dit willen, dan komen we tevens graag langs in hun studio voor een interview of live optreden. De bandleden van Sjilt vertellen graag meer over het ontstaan van dit nummer “Achter het Glas”, achtergronden en de plannen voor de toekomst.

De band Sjilt bestaat uit: Dick Ahlers – zang, Meinie van der Stoel – zang, Anja Kuipers – zang, Ria Oosterveld – drums, Rikus Oortwijn – toetsen, Henk Doeve – bas en Arie Franken – gitaar.

Veel succes!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vocalix – Samen sterker
Next post MARIONA SMETS- LAAT DE LENTE LOS

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *