Wally Mckey verrast met vrolijke country single ‘Call on Me’

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 12 Second

Wally Mckey heeft vele muzikale paden bewandeld. Dit keer koos hij op veler verzoek voor een countrynummer. Country muziek is hem niet vreemd. In het verleden heeft hij ons al laten proeven van enkele prachtige countrynummers. Nu komt hij met ‘Call on Me’.
Het is een eigen nummer, geen cover. ‘De tekst gaat over vriendschap en proberen te vertrouwen in de ander, maar ook in je mogelijkheden. Door dingen anders te gaan bekijken en los te laten, kom je vaak tot oplossingen’, aldus een enthousiaste Wally.

De bijhorende clip is heel bijzonder, want niet alleen Miss Playboy, en Miss Holland 2020, maar ook een aantal gevaarlijke roofvogels geven acte de précense. Het Uilennist te Ossenisse  was bereid haar locatie beschikbaar te stellen voor de clip. Deze locatie was uitermate geschikt om een countrysfeertje te creëren. De clipproductie is in handen van clipmaker Ron Schmid en zijn onnavolgbare camera-assistent Said Bounadir.

Wally is een van de sterren in de SBS6/Talpa-serie ‘Ik geloof in mij’.  Door zijn deelname aan het programma wordt zijn naam stilletjes aan weer een begrip in het muziekwereldje. Wally is een ras entertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. ‘Het is geen feest als Wally niet is geweest’, is zijn gevleugelde uitspraak.

De RTV-promotie van ‘Call on Me’ wordt verzorgd door UltimateDisk en over enkele weken komt eveneens de Nederlandstalige versie uit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Marck – Sunlight , Moonlight , Starlight
Next post Crazy Accordeons lanceren direct na TV Programma ‘Ik geloof in mij’ hun nieuwe single “Mijn Accordeon”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *