Dave Korteweg vervolgt z’n carrière met ‘Jouw Avonturen’

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 28 Second

Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uit kwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit ‘Jouw avonturen’. Ook nu heeft Dave gekozen voor lancering bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.
De doelstelling om minimaal 1 single per jaar uit te brengen heeft hij hiermee gehaald. Dave was ervan overtuigt dat het qua Covid-19 maatregelen eind maart wel goed zou zitten en heeft dus bewust gekozen om deze single op 31 maart 2021 uit te brengen. We weten inmiddels allemaal dat de vooruitzichten steeds worden bijgesteld.
Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. ‘De geplande route gaan we gewoon vervolgen’, meent Dave. Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’ Zij gaven ook al aan, dat ze zaten te wachten op een nieuwe single’. Die heb ik wederom opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Pascal de Vormer heeft de tekst geschreven, waarin je wordt meegenomen in verschillende avonturen. Dat is ook te zien in de opvallende videoclip. Die 10 April word opgenomen Nieuwsgierig? De CD single ‘Jouw avonturen’ is vanaf 31 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse
televisiestations en Youtube te zien zijn. Dave Korteweg: ’Jouw avonturen’. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!


Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/jouwavonturen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Crazy Accordeons lanceren direct na TV Programma ‘Ik geloof in mij’ hun nieuwe single “Mijn Accordeon”
Next post “Dat Ik Geen Engel Ben” is de nieuwe single van Jessy Arjaans.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *