Carol Chaney – A Million Stars At Blackbutt

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 51 Second

A Million Stars van Carol Chaney opgenomen in Tamworth in LBS Studio, met Lindsay Butler, Shaza Leigh, Peggy Gilchrist en de LBS Crew.

Ik ben als Carol Ehrlich geboren in Pittsworth, Queensland

In mijn vroege leven ben ik opgegroeid in een muzikaal gezin dat woonde op Dairy and Wheat Farms op de Darling Downs, Qld. Papa kon geen muzieknoot lezen, maar speelde hem een ​​paar maten en hij zou daar zijn met zijn knopaccordeon en mondorgel. Mam was een ervaren vioolspeler. Ze leerde mijn oudere zus, Kaye, en ik muziek lezen. Kaye op de piano-accordeon en ik op de banjo-mandoline. Ik was ok, maar zong liever. In het land van Queensland gaf ons gezin concerten voor de lokale gemeenschap, terwijl mijn vader en mijn broer ook verschillende komische sketches uitvoerden, waarbij ik zong en danste (op een ongetrainde manier). Veel plezier.

Na de scheiding van onze ouders, verhuisden mama en mijn drie broers en zussen van de boerderij naar Manly, Queensland. Mama heeft hard gewerkt om ons te steunen, en muziek werd vergeten.

In mijn tienerjaren, en heel stiekem, vond ik een Brisbane Music Teacher die me voorstelde om mee te doen aan een Talent Quest. Brisbane-agent, Ellie Lavelle, zag me en ik was geboekt voor mijn allereerste optreden als soloartiest met de nieuwe artiestennaam Carol Rogers.

Zingend als Carol Rogers

In de daaropvolgende jaren vallen enkele opvallende tijden op.

Uitgevoerd in hotels en clubs in Brisbane en in heel Queensland.
Toetreden tot All Girl Group ‘Daughters of Zeus’ ter vervanging van Coleen Hewitt als leadzanger
We hebben ook verschillende artiesten gesteund, zoals Johnny Farnham, Lonnie Lee enz
Verhuisd van Brisbane naar Sydney
2 Tours of Vietnam 1969 – 1971 (Entertaining the American Troops) “
1969 “The Sunseekers” 1970 “Armageddon”
Band ‘The Shilos” met Tommy Emmanuel & Phil Emmanuel
Pas toen Dave en ik naar Blackbutt, Qld verhuisden, benaderde ik de Taromeo Country Music Club in 2015 en, met hun aanmoediging en steun, doe ik weer waar ik van hou.

Tijdens het bijwonen van een countrymuziekfestival ontmoette ik Shaza Leigh. Het resultaat is mijn eerste cd, opgenomen in Tamworth bij LBS Studio, met Lindsay Butler, Shaza Leigh, Peggy Gilchrist en de LBS Crew. Proost Carol

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sam-Barbour – Distant-Shores
Next post Frank Joshua – Cry Blue

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *