Frank Joshua – Cry Blue

0 0
Spread the love
Read Time:37 Second

Frank Joshua is een singer-songwriter uit Londen die pijnlijke, speelse teksten en melodieuze deuntjes maakt met door jazz beïnvloede pianopartijen. Gevoelig en kwetsbaar voor groeiend en bedreigend, spreekt zijn rokende jazzclubvibe voor en ook voor een volwassen publiek dat op zoek is naar betekenis en reflecties van hun eigen innerlijke vreugde en hartzeer. De muziek is spaarzaam, intiem en warm geproduceerd en biedt een ontsnapping aan de norm in Covid-tijden.

Frank begon zijn muzikale reis in de alternatieve scene van Noord-Londen eind jaren 80 en begin jaren 90. Ondanks de vele tegenslagen die de muziekbusiness biedt, is Joshua doorgegaan met het schrijven en creëren van deze nummers die die lange reis weerspiegelen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Carol Chaney – A Million Stars At Blackbutt
Next post Juan Richard – Zijn Wij Voorbij