Marrandro REMIX Schwarzer Mond Black Moon

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 12 Second

MARRANDRO Dark / Light Emotions Remix Black Moon / Schwarzer Mond. Twee emotionele liedjes verenigd. Verdrietig, gevoelig, beklemmend. De ziel vindt altijd een manier om gehoord te worden. De teksten gaan over schaduwen uit het verleden die je vergezellen. Elke versie vertelt het op zijn eigen manier. Andrea is gehuld in duisternis in “Schwarzer Mond”, Michael geeft de schaduw een vorm in “Black Moon” Marrandro betovert de duisternis met het licht van de popballad. De combinatie van de Dark / Light Emotions zorgt voor bijzondere kippenvel en gaat diep onder de huid. Laat je verrassen door het magische geluid en de soulvolle interpretatie. De meesten van jullie kennen en houden van Michael Korn als een populaire popzanger. Zijn muzikale wereld wordt gevormd door liedjes die levensvreugde, plezier en geluk overbrengen. Ik ben Andrea Hager van MARRANDRO, ik hou van de rotsachtige en mystieke klanken. Ik ben erg trots dat ik Michael heb kunnen winnen voor ons Marrandro-project. Zijn muzikale diversiteit en de enorme reikwijdte van zijn capaciteiten zijn fascinerend. Bij de 38e Duitse Rock & Pop Prijs 2020 waren we zes keer succesvol met MARRANDRO. We hebben nu twee van de winnende nummers hier bij REMIX gecombineerd. Marrandro combineert op unieke wijze de twee werelden van licht en duisternis en raakt zowel donkere als heldere zielen. Laat de Dark / Light Emotions klinken en de nieuwe video op ons YouTube-kanaal je liefdevol bedriegen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ellinor Springstrike – Good Love
Next post Storklane – Do It For A Reason

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *