Rene Becker – Echte vrienden

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 32 Second

René Becker vertaalt in z’n nieuwe single ‘Echte Vrienden’ het gevoel van vriendschap in een lied. Volgens René is deze persoonlijke boodschap niet onder woorden te brengen. Hij gunt iedereen een vriend voor het leven met deze muzikale boodschap. De tekst heeft René samen geschreven met producer Niels Lingbeek. Een single waarin de samenhang tussen René zijn herkenbare stem, piano en de door Hubert Heeringa ingespeelde saxofoon op een treffende manier zijn neergezet.
In eerste instantie was het de bedoeling om deze na de zomer van 2020 uit te brengen, maar vanwege de pandemie is dan nu het moment!

‘Het nummer is gebaseerd op echte vriendschap. In deze bizarre tijd van nu besef je pas wat echte vriendschap is. Omdat de vooruitzichten de komende maanden  er gunstig uitzien, lijkt het mij juist nu tijd om de single te lanceren. Het wordt zonnig weer, de terrassen gaan (deels) weer open en we zijn allemaal toe aan een positief geluid. Dit blijkt ook uit de aanvragen voor toekomstige boekingen.
Inmiddels is het begrip “wanneer het weer kan feest” in mijn agenda de nieuwe trend. Nog onbekend is wanneer dat dan zal plaatsvinden, maar in het eerste weekend dat het weer mag, zal het dak er daar afgaan’, vertelt René enthousiast.

Voor de opname van de clip toog René samen met regisseur Piet- Cees van der Wel naar de studio van Jeroen Russchen. En met het gegeven dat de productie van ‘Echte vrienden’ heeft plaatsgevonden in de Mastersoundstudio van Niels Lingbeek, blijkt ook hieruit het belang van ‘Echte Vrienden’ nogmaals.

De CD single ‘Echte Vrienden’  is vanaf 28 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

René Becker ‘Echte Vrienden’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sam Vanvelthoven – Als ik kon toveren
Next post Hollandsuurtje van 27 april 2021

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *