Miracle Thomas – If I Told You So – Rob Hardt Mix Edit

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 48 Second

Soul Music’s Sweetheart, Miracle Thomas en Producer Rob Hardt (SedSoul Music) zorgen ervoor dat de singles blijven komen en deze op de hielen van de klassieker, “I’M ALL YOU NEED”, is niet het vervolg, het staat op zichzelf als een potentiële monsteruitbraak. “IF I TOLD YOU”, is de nieuwe single die zeker vlam zal vatten !!! De verleidelijke zang van Miracle Thomas zet haar man (de deur uit) op zijn plaats op zo’n verfijnde manier dat het een krachtig volkslied is voor de dames. De haak is supersterk met mooi gestapelde steunharmonieën van alle Miss Thomas. Het is zo’n verfrissend nummer dat voorziet in een behoefte die populaire muziek mist … KWALITEIT! Het lijdt geen twijfel dat Miracle Thomas een ster is en haar teksten en zang bewijzen dat keer op keer. De tijd heeft aan haar zijde gestaan ​​om klaar te zijn voor de wereld en dit talent te omarmen. De andere helft van dit muzikale team is de steeds groeiende erfenis van Rob Hardt, zijn naam is een synoniem geworden voor geweldige soulvolle muziek. Laat zijn staat van dienst, hitlijsten en talentvolle line-up (En Voque, Keith Sweat Glen Jones, Laura Jackson, Lisa Stansfield, The Weather Girls, Eric Benet, James Dtrain Williams, Peggi Blu, Eugene Wilde, Chaka Khan, Beverly Knight, Dorrey Lyles, David A. Tobin om er maar een paar te noemen) waarmee hij heeft samengewerkt om te bewijzen dat deze productie geen toeval is, maar echte jaren waarin het werk erin zit. De combinatie van deze twee artiesten resulteert in nummers als deze: “IF I TOLD U”!!!! Het is waar dat soulmuziek helemaal terug is met nummers als deze die de weg wijzen. “IF I TOLD YOU”, is een dansvloer filler en een 2 step pleaser. Met een haak die scherp is en vol makkelijke meezingmelodie wordt geposeerd voor veel succes. We kijken uit naar wat deze single brengt en nieuwe muziek die we horen is in de maak ……. Deze single zal een glimlach op je gezicht toveren en de samenwerking van Miracle Thomas en Rob Hardt in je hart en je download bestanden! “ALS IK HET U VERTELDE” ……….. OK, IK VERTELDE U!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Slijmbal – Schatje
Next post Arlene Stapleton -Put a little love In Your Heart