Slijmbal – Schatje

0 0
Spread the love
Read Time:38 Second

Er is bitter weinig (eigenlijk helemaal niets) bekend over ‘SLIJMBAL’, maar dat deze lekkere songs maakt moge duidelijk zijn. Dat bewijst de song ‘Schatje’ wel. Op een heerlijke reggae-beat klinkt, met een besmettelijk hoog meezinggehalte, een echte ‘FEEL GOOD’ tekst. Het refrein klinkt zo smoothie, dat het bijna onmogelijk is om NIET mee te zingen/neuriën/fluiten… en te bewegen. De blazers maken het helemaal af en doen je denken aan die geweldige 80’s, toen UB40 de hitlijsten nog beheersten. Wie heeft er geen heimwee naar die tijd??? De verwachtingen zijn hooggespannen, en het zal ons niet verbazen als ‘Schatje’ straks terug te vinden is op Wikipedia met de omschrijving/vermelding; zomer-hit 2021.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post
Next post Miracle Thomas – If I Told You So – Rob Hardt Mix Edit