William Smulders – Het Valkhof in de zon

0 0
Spread the love
Read Time:43 Second

Voor Smulders, bekend van de liedjes ‘Desiree’ en ‘Zij is van mij’, is het de eerste single die hij in eigen beheer uitbrengt. En het is ook de eerste single die hij uitbrengt in samenwerking met tekstschrijver Karel Bosman. De zomerhit ‘Valkhof in de zon’ is te bestellen via williamsmulders.nl of te downloaden via iTunes.

De zomerhit ‘Valkhof in de zon’ is een pakkend, vrolijk liedje dat alles in zich heeft om de zomerhit van 2012 te worden. Smulders nam het nummer op met zijn vaste formatie ‘de William Smulders band’ en gastmuzikant Manito. Een nummer met Spaanse gitaar (Manito), basgitaar (Richard Wallenburg), Hammond orgel (George Konings), stevige drums (Ramon Rambeaux) en de warme gitaarklank van Smulders’ Gretsch White Falcon. De single Het Valkhof in de zon – zomerhit werd opgenomen in studio Sound Vision.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Wat een humor, interview met Leo Nardell
Next post Cassandra – Don’t Change me