SCARVED – “Poison Kiss”

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 7 Second

SCARVED is een female fronted rockband uit België. De band beweegt zich op de dunne lijn tussen Rock en Metal. Enerzijds geïnspireerd door de Classic Rock uit de jaren ’70 en anderzijds door diverse stromingen in de hedendaagse rock en metal, brengt SCARVED stevige hardrock.

SCARVED wordt in januari 2013 opgestart door zangeres Caro Verboven en gitarist Luc van Dessel. In mei 2014 tekent de band een recorddeal bij het Griekse rock & metal label “Sleaszy Rider Records” en enkele maanden later komt hun eerste full album “Dynamite” op de markt. Het album wordt internationaal goed onthaald en een tweede album “Lodestone” volgt in mei 2017. Ook op dit album verschijnen vele positieve reacties uit binnen- en buitenland.

En nu is daar het derde album “Flashback”. De eerste single van dit album die nu wordt gelanceerd  is “Poison Kiss”. Het nummer is opgenomen in “The Dungeon” te Lier, de opnamestudio waarvan o.a. Triggerfinger-bassist “monsier Paul” mede-eigenaar is. De track werd geproduceerd door Kjell De Raes (drummer Scarved) en afgemixt door Filip Goris, die ondermeer ook het eerste Triggerfinger-album deed.

SCARVED bestaat uit:
Caro Verboven: Lead Vocals
Luc Van Dessel: Guitar & backing vocals
Vincent De Laat: Bass & backing vocals
Kjell de Raes: Drums & backing vocals Tekst: Caroline Verboven
Muziek: Luc Van Dessel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PAUL NUMI – “Multitudes”
Next post Jake Philips ft DJ Henry – Kijk in m’n Ogen