EQUINOX RISING – “Into the Night”

0 0
Spread the love
Read Time:47 Second

Equinox Rising is een muziekproducer uit Antwerpen, België. Na jarenlang vol passie bezig te zijn geweest met het maken van instrumentale tracks begon Daniel Cools in 2020 samen te werken met verschillende internationale artiesten voor de zang. “Over” en “Waiting here for you” zijn het eerste resultaat van deze samenwerking. Er er komen nog veel meer songs aan. De sound van Equinox Rising is voornamelijk beïnvloed door (electro) pop, dance, EDM.


De nieuwe single “Into the Night” beschrijft een gevoel van onbehagen, Je afgesloten voelen van de wereld die rondom jou gewoon verder draait. Het gaat over het ontbreken van een doel, en niet weten hoe je vooruit kan komen. Gelukkig zetten de energie en het tempo van de muziek je aan om te bewegen, om actie te nemen, om te leven, of gewoon om te lopen zonder doel.

Tekst & Muziek: Equinox Rising (aka Daniel Cools)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Interview met Ben Kok
Next post Robert Jay – Alex Julius – VINCE