Robert Jay – Alex Julius – VINCE

0 0
Spread the love
Read Time:39 Second

Naar aanleiding van de geboorte van de kleinzoon van Alex Julius besloot Robert Jay een liedje te schrijven. De naam Vince sprak Robert zo aan dat de akkoorden vanzelf kwamen. Met in het achterhoofd dat grootvader Alex de tekst moest schrijven. Aldus geschiedde. Een onverwachte samenwerking van twee in de
Nederlandse muziekbiz gelouterde artiesten.

De single Vince was dus het resultaat. Een powerpopsong met eighties powerrock invloeden en een up to
date productie. Opgenomen in de AS De Fabriek in het Oost Groningse Veendam onder technische leiding van Dik Pomp, tevens verantwoordelijk voor de drums, keyboards en backing vocals. Rowdy Prins en Robert Jay himself op gitaar en Nederpoplegende Rudy Englebert op bass! Lead en backing vocals Alex Julius en
Sandy Altman female backing vocals.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post EQUINOX RISING – “Into the Night”
Next post NEDERLAND & BELGIE BRENGEN MET MUZIEK EN DANS IEDEREEN BIJ ELKAAR