ESMEE DE LA BRETONIERE – “Keer de tijd”

0 0
Spread the love
Read Time:57 Second

Esmée de la Bretoniere is zangeres, actrice en stemactrice. Esmée brak in 1992 op zeventienjarige leeftijd naast Monique van de Ven door met de horrorfilm The Johnsons. Ze volgde de toneelopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen en de Amsterdamse Kleinkunstacademie. In 1997 speelde ze naast Pierre Bokma één van de hoofdrollen in de filmepos De gordel van smaragd. Esmée werd bij het grote publiek bekend door haar rollen in Goudkust en de film The Delivery. In 2009 was Esmée te zien in de dramaserie Voetbalvrouwen.

In 2019 was de release van haar album ‘Esmee’ in De Vorstin in Hilversum. Vorig jaar verscheen haar single ‘Frederic’. Het nummer werd gebruikt onder alle online reclames van het schoenenmerk Fred de la Bretonière. Haar warme gelaagde stemgeluid roept associaties op met sterren als Liesbeth List en Ramses Shaffy, on-Nederlands en gepassioneerd, rauw en dicht op de huid. Gesteund door alle goede respons heeft Esmee besloten om nu ook vol voor haar zangcarriere te gaan. ‘Keer de tijd’ is de eerste single van een nieuw album dat in oktober 2021 zal uitkomen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cor’s Disco en Soulshow van 1 juni 2021
Next post ELIZA ROMEO – “Leef die Life”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *