HAPPY – SWING A DILLA

2 0
Spread the love
Read Time:53 Second

De ladies van SWING A DILA pakken uit met een sprankelende nieuwe single. ‘Happy’ is een lekker vrolijk en aanstekelijk nummer, waarin alle elementen aanwezig zijn om je blij te maken, zeker in deze nog steeds “rare” tijden. Laat de Roaring Twenties maar komen!

SWING A DILA bestaat uit Claudia, Katia en Luus.  Geheel in vintage-stijl presenteren zij professionele shows van zang en dans. SWING A DILA brengt een mix van aanstekelijke songs, gebracht met een flinke dosis enthousiasme. En…. dat enthousiasme is alleen nog maar toegenomen, sinds ze meer en meer eigen nummers in het repertoire opnemen. 

Enkele jaren geleden ontdekten ze de muziekstijl ‘electro-swing’ en de meiden waren meteen compleet verkocht. De perfecte mix van retro en modern, heerlijk zing- en dansbaar tegelijk. Songs van bijv. Andrew Sisters, Caro Emerald of Puppini Sisters, voorzien van moderne beats en sounds. Voor dit jaar staan er nog meer nieuwe eigen nummers op stapel, zowel voor opnames in de studio, het maken van coole videoclips en ….  optredens natuurlijk.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Marcel Louis – Limburgse Maedjes
Next post Noordeligt – Cabriolet

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *