Stefan van Nierop – Jij Bent De Liefde

0 0
Spread the love
Read Time:37 Second

Met zijn gitaar en poppie sound wil Volendammer Stefan van Nierop zich graag nestelen tussen al die succesvolle ‘palingsound’ artiesten. Van Nierop, geboren in Volendam, is een singer-songwriter die tussen volksmuziek en Nederpop beweegt. “Jij Bent De Liefde” is de nieuwe single van Stefan van Nierop.

Het is de vierde single die Van Nierop uitbrengt. Het nummer werd opgenomen in de Royal Studio’s te Volendam. De productie was in handen van Jan Koning met wie Stefan eerder twee singles opnam. De nieuwe zomersingle “Jij Bent De Liefde” komt uit vooruitlopend op Stefans album, dat hij momenteel aan het afronden is. Met deze single wil hij alvast een indruk geven wat men kan verwachten. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post NEDERLAND & BELGIE BRENGEN MET MUZIEK EN DANS IEDEREEN BIJ ELKAAR
Next post Laat de feestjes maar komen….Colinda & Daisy zijn er klaar voor met ‘Eentje moet kunnen’