Nilsen’s Southern Harmony + Rebekka Lundstrøm – Soon Enough

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 9 Second

Na een pauze vanwege andere muzikale projecten zijn Ingrid Tokka en Xavier Christiaens opnieuw de studio ingetrokken om een nieuw nummer te schrijven en op te nemen voor zangduo “Ingrid en Xavier”. Ditmaal geen cover maar een eigen song, met muziek van Xavier Christiaens en tekst van Mary Boduin. Sinds 1967 schrijft Mary Boduin songteksten en muziek voor Ann Christy (o.a. Dag vreemde man, Gelukkig zijn) en 35 jaar lang voor Liliane St Pierre, en talloze anderen. Ze schreef meer dan duizend songs en stond in 2018 voor heel haar oeuvre in de Eregalerij van Radio2 en Sabam. Ze schrijft nog steeds. En voor Ingrid en Xavier schreef ze op muziek van Xavier “Los van alles”. Wij denken, dat deze song, schitterend gezongen door Ingrid, uitstekend past in onze tijd. Het gaat heel wat dieper dan alleen “ik hou van jou”. Mary Boduin schrijft over wat er omgaat in het leven, voor mensen die wat meer luisteren naar teksten dan alleen naar muziek. Mensen die het repertoire van haar kennen, weten nu al dat “Los van alles” weer iets diep, mooi, grappig en hartverwarmend zal zijn. Luister naar hoe Ingrid dit brengt op de prachtige muziek van Xavier. Wij hopen dat mensen, vooral in deze periode, eens luisteren hoe zo’n song gebracht wordt. “Los van alles word je wie je bent…”  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ingrid en Xavier – Los van alles
Next post Todd Barrow – Prisoner of Love

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *