Juan Richard ft. Noëmar – Laat Mij Gaan

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 8 Second

Juan Richard (24) is een veelzijdig artiest die zowel liedjes schrijft, produceert als ook live zingt.  Geboren in Nederland en opgeroeid in Spanje stond hij vanaf zijn vierde op het podium samen met zijn ouders die beide professioneel muzikant zijn. Ondanks zijn nog jonge leeftijd mag Juan dus met recht een oude rot in vak genoemd worden. 
Nadat hij de afgelopen jaren liedjes geschreven en geproduceerd heeft voor oa Gewoon Henri, Michael Pigge, Tino Martin en honderden optredens gedaan heeft met “The Romantics” is het nu tijd om zelf in het voetlicht te treden. In zijn muziek zijn de Spaanse invloeden uit zijn jeugd terug te horen. Samen met pop – en country muziek vormen zij de ingrediënten die de muziek van Juan Richard uniek maken. 
Elk optreden wordt een feestje door de combinatie van swingende, moderne nummers en bekende klassiekers die door hem in een geheel eigen jasje zijn gestoken. Juan is zowel alleen als  samen met de Juan Richard Band te boeken. Deze bestaat uit een drummer, toetsenist en gitarist ! Stuur een mail voor de actuele prijzen en beschikbaarheid.
In de zomer van 2021 is zijn eerste EP te verwachten. Dat bijzondere moment zal Juan op een speciale manier met zijn fans delen. Wil je hem vergezellen op zijn muzikale reis, volg hem dan op gebruikelijke sociale media.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Rob Zorn – Bloedje Bloedje Heet
Next post Feestzanger Linders – Tot Morgenvroeg

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *