Redneck Hollywood – Erika Jonsson

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 2 Second

Erika Jonsson van Värmland is een van de grootste tourende countryartiesten van Zweden. Met meer dan 14 miljoen streams op Spotify en miljoenen kijkers op Facebook heeft Erika zich gevestigd en is ze een bekende naam geworden in de Scandinavische countryscene. 

In de zomer van 2014 brak ze door met “Sången Om Värmland”, wat oorspronkelijk een groet was aan de familie in Värmland, maar later een viraal succes zou worden! Het lied is gespeeld bij de meeste school graduaties rond Värmland.

Erika kreeg toen een platencontract en heeft vandaag drie albums uitgebracht, waarvan de meest recente (I Don’t Give A Damn) op haar eigen label Dixie Records. 

We hebben Erika op tv gezien, zowel in reclame als live populaire shows zoals Bingolotto. 

In 2019 bracht Erika haar band naar de thuisstad Nashville en op een van de avonden mochten ze op hetzelfde podium staan als legendes Emmylou Harris, Rodney Crowell en Vince Gill.

Erika Jonsson wordt vaak omschreven als een vuurwerk en nadat je haar live hebt gezien, kun je zien waarom! Samen met haar veelbesproken band zorgen ze voor een topshow en is er maar één richting voor Värmlandstjejen en dat is – vooruit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nieuwe Nederlandstalige single voor Ray Smith
Next post Parson – Girls

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *